Sähköalan asiantuntija koko Lapin alueella

Energiansäästöratkaisut

Ounasvirta Oy on palvellut niin yritysasiakkaita kuin yksityishenkilöasiakkaitakin jo parin vuosikymmenen ajan. Tänä päivänä erilaiset energiansäästöön liittyvät ratkaisut ovat kysyttyjä palveluja ja haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavia ja laadukkaita ratkaisuja, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja joiden avulla säästää myös rahaa. 

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa liikekiinteistöjen ja kotitalouksien energiansäästöratkaisuissa.

 

 Valaistuksen ja lämmityksen ohjausratkaisut

Valaistuksen ja lämmityksen ohjausratkaisujen avulla voidaan lisätä työviihtyvyyttä liiketiloissa ja asumismukavuutta kotitalouksissa sekä alentaa myös sähkönkulutusta. Ohjauksessa voidaan käyttää esimerkiksi liiketunnistinta, kello-ohjausta tai automaatiota. Ohjausratkaisut suunnitellaan tilojen ja tarpeiden mukaan.

 

 Aurinkopaneelit ja kennoratkaisut

Aurinkopaneelit koostuvat aurinkokennoista, joiden avulla voidaan tuottaa auringosta sähköä ekologisesti ja omavaraisesti. Aurinkopaneelit ovat varsin huoltovapaita ja aurinko on ehtymätön luonnonvara. Aurinkoenergian avulla voi säästää luontoa ja pienentää sähkölaskua merkittävästi. Kysy lisää aurinkopaneeliratkaisuistamme!

 

 Konsultointi

Ounasvirta Oy tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua aina konsultoinnista ja

projektitoiminnasta lähtien asennus- ja ylläpitopalveluihin saakka. Tarjoamme luotettavat sähköalan palvelut Rovaniemellä ja muualla Lapin alueella.

 

 Energiatehokkuus

Autamme parantamaan yrityksen energiatehokkuutta. Energiatehokkuuden lisääminen tuo yritykselle aina myös muita lisähyötyjä. Energiatehokkuuden parantaminen nähdäänkin hyvänä investointina sekä yritykselle että ympäristölle. Autamme mielellämme suunnittelemaan energiatehokkuusremontin.

 

 Luennot ja projektitoiminta

Ounasvirta Oy tarjoaa myös asiantuntevat projektipalvelut, esimerkiksi erilaisten energiatehokkuusprojektien läpivientiin. Ounasvirran henkilöstö koostuu monen osa-alueen ammattilaisista ja olemme luotettava kumppani niin pienten kuin suurtenkin projektien toteutukseen.

Ota yhteyttä Ounasvirtaan »

Valitse kumppaniksi Ounasvirta Oy 

– Sähkö- ja energiaratkaisut yli 20 vuoden kokemuksella. 

Pyydä tarjous!