Laadukkaat sähkötyöt Rovaniemeltä koko Lapin alueelle

Ounasvirta Oy toteuttaa laadukkaat sähkötyöt Rovaniemellä ja koko Lapin alueella. Vuodesta 1998 lähtien toiminut yrityksemme tarjoaa sähköurakoinnin palveluita yritys- sekä yksityisasiakkaille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kohteellesi. Saat meiltä toteutuksen kaiken kokoisille hankkeille!

Tarjoamamme palvelut

  • Sähköasennukset

  • Sähkösaneeraukset

  • Kotien sähköremontit

  • Uudisrakennusten sähkötyöt

  • Toimitilojen sähköremontit

  • Huolto- ja korjaustyöt

  • Alihankintapalvelut


Alasivut

Sähköurakointi

Sähköasentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilta löytyvät kaikki tarvittavat sertifikaatit ja kortit, kuten sähkötyöturvallisuuskortit sekä turvasuojaajakortit. Asioidessasi kanssamme voit luottaa siihen, että kaikki toteutetaan huolellisesti sekä alalla vallitsevien standardien mukaisesti.

Sähköurakointi voidaan toteuttaa joko erillisenä urakkana tai osana talotekniikan kokonaisurakkaa. Kun tilaat meiltä esimerkiksi tietoliikennejärjestelmien kaapeloinnit ja sähköiset turvajärjestelmät yhdessä muun sähköurakan kanssa, saat edullisen hinnan koko paketille.

Sähkösuunnittelu

Tarjoamme myös sähkösuunnittelua, jonka voit tilata erikseen tai yhtenä pakettina urakoinnin kanssa. Kokeneen ammattilaisen toteuttama suunnitelma tarjoaa puitteet onnistuneille sähkötöille. Mikäli hyvin tehtyä
suunnitelmaa noudatetaan urakointivaiheessa, voit olla varma siitä, että kaikki on otettu huomioon.

Saat meiltä suunnitelmat yhtä lailla uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Me tulemme paikan päälle tekemään kartoituksen, jonka pohjalta suunnittelijamme aloittavat työnsä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Ounasvirta Oy:hyn ja tilaa sähkötyöt kokeneelta toimijalta. Palvelumme ovat saatavissa Rovaniemeltä koko Lapin alueelle. Jätä
meille tarjouspyyntö ja jää odottamaan erinomaista tarjousta!

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi!

Lomakkeeseen