Kunnossapitoa ja huoltoa – Teletyöt Rovaniemeltä koko
Lapin alueella

Ounasvirta Oy tarjoaa kunnossapito- ja huoltopalveluita perustuen uusimpiin sähkölaitteistoja koskeviin lakeihin ja asetuksiin sekä Turvatekniikan keskuksen säädöksiin ja määräyksiin.

Ota yhteyttä kokeneeseen tekijään Rovaniemellä ja pyydä tarjous kunnossapidolle, huollolle tai teletöille koko Lapin alueella.

Huollon ja kunnossapidon palvelumme

Valittavina olevat huolto- ja kunnossapitovaihtoehdot:

  • Sähkölaitteistojen vuosihuolto- ja kunnossapitopalvelu

  • Paloilmoittimien vuosihuoltopalvelu.

Laitteiden tehokas toiminta

Kun sähkölaitteet on huollettu oikeaoppisesti ja pidetty hyvässä kunnossa, ne pystyvät toimimaan optimiteholla. Tällä tavalla säästetään rahaa sekä luontoa, kun energiaa ei pääse kulumaan turhaa.

Toteutus

Suoritamme kohteeseen aina sovitusti joko vuosi- tai puolivuositarkastuksen, jonka perusteella laaditaan selkeä toimenpideluettelo tarvittaville huolloille. Asentajamme suorittavat aikataulutetut huollot silloin, kun se asiakkaalle parhaiten sopii.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Ounasvirta Oy:hyn ja pyydä meiltä tarjous tarvitsemallesi kunnossapito-, huolto- tai teletyöpalvelulle. Me palvelemme Rovaniemeltä käsin koko Lapin alueella!

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi!

Katso yhteystietomme