Antennityöt ja tietoliikennejärjestelmät kokemuksella Rovaniemellä ja Lapin alueella

Ounasvirta Oy tarjoaa antennityöt ja tietoliikennejärjestelmät pitkällä kokemuksella Rovaniemeltä koko Lapin alueelle!

Olemme SETI Oy:n hyväksymä ja rekisteröimä antenni- ja tietoverkkotöiden teleurakoitsija. Tutustu alla tarjoamiimme palveluihin.

Antennijärjestelmät

Teemme valmiit suunnitelmat ja toteutamme kaikki kytkennät ja mittaukset tv- ja radioantenneihin. Pitkän kokemuksen avulla pystymme toteuttamaan myös hyvin vanhojen järjestelmien modernisoinnit nykypäivään.

Sisäjohtoverkko- ja yleiskaapelointijärjestelmät

Yleiskaapelointi on kiinteistön infrastruktuuria ja tietoliikennepalvelujen perusta, kivijalka. Saat meiltä näiden verkkojen suunnittelun, rakentamisen sekä ylläpidon.

Kuituverkot

Kuituverkot ovat nettiyhteyksien ja datansiirron uusinta teknologiaa. Kuituverkko mahdollistaa huippunopean laajakaistan, kaapelitelevision sekä muiden nopeaa tiedonsiirtoa vaativien palveluiden tehokkaan toiminnan. Me asennamme kuituverkkoja vahvalla ammattitaidolla.

Rakennusautomaatiojärjestelmät (Helvar)

Rakennusautomaatio on osa kiinteistöautomaatiota, joka mahdollistaa
muun muassa lämmityksen, valvonnan ja ilmanvaihtojärjestelmien automaattisen ohjaamisen. Kun tilaat tällaisen järjestelmän asennuksen meiltä, saat kaikki nämä toiminnot kätevästi yhden järjestelmän alle.

Äänentoisto- ja merkinantojärjestelmät

Nämä järjestelmät muodostavat kiinteistön yhtenäisen järjestelmän,
jolla voidaan toistaa kuulutuksia ja erilaisia merkkejä, kuten hälytyksiä vaaratilanteissa. Saat meiltä räätälöidyn paketin järjestelmälle, joka kattaa kiinteistösi tarpeet.

AV-järjestelmät

Toteutamme audiovisuaalisten järjestelmien suunnittelun ja asennuksen, jotta saat kiinteistöösi juuri sellaiset laitteet, jotka sopivat parhaiten rakennuksen akustiikkaan ja muihin vaatimuksiin.

Tutustu myös kunnossapitopalveluihimme

Yhteyshenkilö koskien antenni-, data- ja viestijärjestelmiä

Kai Rantanen
Tekniset asiat ja tarjoukset
040 829 7965
rantanen@ounasvirta.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous antennitöille Rovaniemellä ja koko Lapin alueella!