Laadukasta ja kokonaisvaltaista sähköurakointia

Sähkö- ja teleurakointi sekä projektipalvelut

Ounasvirta Oy toteuttaa laadukkaat sähkötyöt Rovaniemellä ja koko Suomen alueella. Vuodesta 1998 lähtien toiminut yritys tarjoaa sähköurakoinnin palveluita yritys- ja yksityisasiakkaille.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kohteellesi. Saat meiltä toteutuksen kaiken kokoisille hankkeille

 

Sähköurakointi

Sähköasentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilta löytyvät kaikki tarvittavat sertifikaatit ja kortit, kuten sähkötyöturvallisuuskortit sekä turvasuojaajakortit. Teemme kartoituksen paikan päällä, jonka pohjalta suunnittelijamme aloittavat työnsä.

 

Sähköurakointi ja -suunnittelu voidaan toteuttaa joko erillisenä urakkana tai osana talotekniikan kokonaisurakkaa. Kun tilaat meiltä esimerkiksi
tietoliikennejärjestelmien kaapeloinnit ja sähköiset turvajärjestelmät yhdessä muun sähköurakan kanssa, saat edullisen hinnan koko paketille.

 

Sähkösuunnittelu

Kokeneen ammattilaisen toteuttama suunnitelma tarjoaa puitteet onnistuneille sähkötöille. Kun hyvin tehtyä suunnitelmaa noudatetaan, voit olla varma siitä, että kaikki on otettu huomioon. Saat meiltä suunnitelmat yhtä lailla uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin.

 

Asioidessasi kanssamme voit luottaa siihen, että kaikki toteutetaan

huolellisesti sekä alalla vallitsevien standardien mukaisesti.

Kysy lisää »

Teleurakointi

 Tietoliikenne-, antenni- ja satelliittijärjestelmät

Ounasvirta Oy toimittaa ja asentaa myös erilaiset tietoliikenne-, antenni- ja satelliittijärjestelmät. Tarjoamme antennityöt ja tietoliikennejärjestelmät pitkällä kokemuksella Rovaniemellä ja muualla Lapin alueella. Olemme SETI Oy:n hyväksymä ja rekisteröimä antenni- ja tietoverkkotöiden teleurakoitsija.


Palveluihimme kuuluvat mm.

  • Antennijärjestelmät
  • GSM- ja laajakaista-antennit
  • Satelliittijärjestelmät

 Yleiskaapelointijärjestelmät

Yleiskaapelointi on kiinteistön infrastruktuuria ja tietoliikennepalvelujen perusta, kivijalka. Saat meiltä näiden verkkojen suunnittelun, rakentamisen sekä ylläpidon.

 Kuituverkko

Kuituverkot ovat nettiyhteyksien ja datasiirron uusinta teknologiaa. Kuituverkko mahdollistaa huippunopean laajakaistan, kaapelitelevision sekä muiden nopeaa tiedonsiirtoa vaativien palveluiden tehokkaan toiminnan. Me asennamme kuituverkkoja vahvalla ammattitaidolla.

 Rakennusautomaatio ja valaistuksenohjausjärjestelmät

Rakennusautomaatio on osa kiinteistöautomaatiota, joka mahdollistaa muun muassa lämmityksen, valvonnan ja ilmanvaihtojärjestelmien automaattisen ohjaamisen. Kun tilaat tällaisen järjestelmän asennuksen meiltä, saat kaikki nämä toiminnot kätevästi yhden järjestelmän alle.

 AV-järjestelmät

Toteutamme audiovisuaalisten järjestelmien suunnittelun ja asennuksen, jotta saat kiinteistöösi juuri sellaiset laitteet, jotka sopivat parhaiten rakennuksen akustiikkaan ja muihin vaatimuksiin.

 Äänentoisto- ja merkinantojärjestelmät

Äänentoisto- ja merkinantojärjestelmät muodostavat kiinteistön yhtenäisen järjestelmän, jolla voidaan toistaa kuulutuksia ja erilaisia merkkejä, kuten hälytyksiä vaaratilanteissa. Saat meiltä räätälöidyn paketin järjestelmälle, joka kattaa kiinteistösi tarpeet.

Muita asennettavia äänentoistojärjestelmiä ovat myös:

  • Yleisradiojärjestelmät
  • Videoneuvottelu- ja puhelinjärjestelmät
  • Evakuointi-ja hätäkuulutusjärjestelmät

Valitse kumppaniksi Ounasvirta Oy 

– Sähkö- ja energiaratkaisut yli 20 vuoden kokemuksella. 

Pyydä tarjous!