Luotettavaa turvatekniikkaa ihmisten ja omaisuuden suojaksi

Turvajärjestelmät ja telepalvelut asiantuntevasti Rovaniemellä ja koko suomessa

Hallitsemme niin suunnittelu- kuin urakointityötkin laajasti turvajärjestelmien osalta ja toteutamme järjestelmät aina olemassa olevien määräysten ja standardien mukaan. Kerro tarpeesi, me autamme sinua ja tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun. Toteutamme muun muassa seuraavat järjestelmät:

 Turva- ja poistumisvalojärjestelmä

Turvavalojärjestelmät ja valaistut poistumisopasteet ovat tärkeimpiä liiketilojen ja muiden yleisten tilojen turvajärjestelmä. Turvavalaistus auttaa poistumaan rakennuksesta turvallisesti esimerkiksi sähkökatkon aikana. Kysy lisää turvavalojärjestelmistämme!

 Kameravalvontajärjestelmä

Kameravalvontajärjestelmä on yksi tehokkaimmista tavoista turvata niin yrityksen tilat kuin oma koti.
Kameravalvonta toimii ennaltaehkäisevästi. Asennamme laadukkaat järjestelmät tuomaan turvaa työntekijöille ja perheenjäsenille.

 Kulunvalvontajärjestelmä

Asennamme helppokäyttöiset, laadukkaat ja turvalliset kulunvalvontajärjestelmät sujuvoittamaan työntekijöiden ja muiden rakennuksessa kävijöiden liikkumista. Kulunvalvontajärjestelmä voidaan liittää esimerkiksi kameravalvontajärjestelmään.

 Paloilmoitinjärjestelmä

Paloilmoitinjärjestelmä tuo turvallisuutta työntekijöille ja rakennuksessa oleville muille henkilöille ilmoittamalla tulipalosta tai savuhaitasta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Asennamme erilaiset paloilmoittimet erilaisiin kiinteistöihin kuten teollisuuskiinteistöihin ja toimistorakennuksiin.

 Rikosilmoitinjärjestelmä

Rikosilmoitinjärjestelmä ilmoittaa luvattomasta tunkeutumisesta rakennukseen välittömästi. Ilmoittimen hälytys voidaan ohjata esimerkiksi suoraan liikkeen omistajalle tai vartiointiliikkeeseen. Lisäturvaa saadaan yhdistämällä esimerkiksi kameravalvonta rikosilmoitinjärjestelmään.

Turvajärjestelmän kunnossapito

 Kunnossapito- ja huolto

Tarjoamme turvajärjestelmien kunnossapito- ja huoltotyöt, joko kertaluontoisena tai vaihtoehtoisesti huoltosopimusasiakkuutena, jolloin teemme tarkistukset järjestelmiin säännöllisesti. Sopimusasiakkaat myös priorisoidaan ensisijalle kiireellisissä tapauksissa

Valitse kumppaniksi Ounasvirta Oy 

– Sähkö- ja energiaratkaisut yli 20 vuoden kokemuksella. 

Pyydä tarjous!